Esti pasionat/a de gatit, mancaruri si tot ce tine de arta culinara si vrei sa ii ajuti pe altii sa gaseasca informatii si sfaturi? Crezi ca tehnologia si social media pot schimba modul in care oamenii gatesc si mananca ? Atunci implica-te alaturi de noi in dezvoltarea comunitatii culinare Gusta Lumea!

Iubesti mancarurile si crezi ca ai ce iti trebuie pentru a deveni scriitor de articole culinare? Nu putem sa promitem ca toate articolele trimise vor fi publicate pe «Retete Culinare», dar promitem ca vei avea cu siguranta un feedback de la noi.


Moderator Forum

Tip job: Voluntar

Iti place sa interactionezi cu oamenii si sa coordonezi activitati? Poti deveni unul dintre Moderatorii care administreaza Forumurile Clubului «Gusta Lumea!».


Promotor Social Media

Tip job: Voluntar

Esti ca pestele in apa pe Facebook, Twitter, Pinterest … si iti place marketingul social? Atunci poti deveni Promotor «Retete Culinare» si ne poti ajuta in campaniile de promovare si PR.


Aplica ACUM !

Daca esti interesat de una din pozitiile de mai sus

Alatura-te echipei de profesionisti Retete Culinare !

De ce sa devii membru?

Retete Culinare ofera informatii de calitate si te ajuta sa gasesti cele mai bune oferte de mancare si restaurante. In Clubul Gusta Lumea membri nostri impartasesc experientele lor culinare in <title=”Forum Retete Culinare” href=”/forum/” target=”_blank”>forumuri culinare si te pot ajuta cu sfaturi practive in bucatarie. Inscrie-te in comunitatea noastra acum si incepe sa iti faci noi prieteni pasionati de mancaruri si gatit ca si tine!

Despre Retete Culinare

Retete Culinare este o comunitate care ii aduce impreuna pe cei pasionati de mancaruri internationale si noi experiente culinare.
Incearca bucataria internationala, Gusta Lumea !   Copyright © 2013 – [php snippet=1] Comunitate Culinara