Bine ai venit in Termeni si Conditii!


Limitarea Responsabilitatii

Sunteti de acord sa nu faceti responsabil Retete Culinare .com pentru acuratetea nici unui articol/reteta de pe site sau de pe oricare din site-urile partenere. Retete Culinare .com publica doar articole/ retete cu continut original si respecta drepturile de proprietate intelectuala ale autorilor materialelor publicate. Daca aveti orice problema cu cineva care va furat munca dvs. originala va rugam sa ne contactati si vom sterge articolul/reteta respectiva imediat.

Retete Culinare .com nu sustine sau certifica nici un autor, website, serviciu sau produs mentionat in articole/retete care nu sunt redactate de echipa Retete Culinare .com. Toate articolele/ retetele publicate de catre Retete Culinare .com nu au scopul de a fi folosite ca sfaturi in domeniul medical, legal sau orice alt domeniu. Toate articolele/retetele sunt doar pentru informare.

Termeni si conditii pentru autorii de articole/ retete

 1. Garantati ca sunteti autorul real al fiecarui articol/ reteta pe care il trimiteti spre publicare pe Retete Culinare .com. Daca ati apelat la serviciile unui “ghost writer”, garantati ca aveti drepturi exclusive asupra fiecarui articol/ reteta trimise spre publicare.
 2. Nu oferim nici o garantie ca articolul/reteta dvs. va fi acceptat pentru publicare in comunitatea culinara. Includerea articolelor/ retetelor in site este facuta doar la decizia noastra. Daca sunt publicate, ne rezervam dreptul de a sterge orice articol/ reteta in orice moment.
 3. Ne rezervam dreptul de a schimba categoria de incadrare a articolelor/ retetelor daca consideram ca au fost gresit clasificate.
 4. Prin trimiterea articolelor catre Retete Culinare .com sunteti de acord ca noi sa:
  • Publicam articolele/ retetele in ReteteCulinare.com si in orice alt site partener.
  • Publicam articolele/ retetele in format RSS pentru distribuirea catre alte website-uri.
  • Publicam articolele/ retetele la momentul stabilit de noi, pe site sau in buletine de stiri.
 5. Sunteti de acord ca Retete Culinare .com este un serviciu gratuit pentru autori. Nu veti fi platit pentru trimiterea articolelor/ retetelor catre site-ul nostru si nu veti fi platiti daca si cand articolele/ retetele vor fi publicate. Veti primi tot creditul pentru munca dvs. si un link catre profilul dvs. va fi afisat impreuna cu articolele/ retetele.
 6. Sunteti de acord sa nu includeti nici un link de afiliere sau care face orice fel de publicitate directa unor produse, servicii sau companii in textul articolelor/ retetelor.
 7. ReteteCulinare.com isi rezerva dreptul de a traduce in orice moment articolele/ retetele dvs. in diverse limbi pentru alte site-uri partenere.
 8. Ne rezervam dreptul sa schimbam acesti termeni si conditii in orice moment. Notificarea utilizatorilor despre aceste schimbari va fi facuta prin intermediul site-ului nostru.
 9. Ne rezervam dreptul sa includem publicitate in paginile cu articolele/retetele dvs.

CELE MAI RECENTE FOTOGRAFII CULINARE


Nu Esti Inca Membru?

Inscrie-te in Clubul Gusta Lumea si
impartaseste experientele tale culinare!

E simplu, rapid si gratis!

INSCRIE-TE ACUM !

sau direct

[php snippet=2]

De ce sa devii membru?

Retete Culinare ofera informatii de calitate si te ajuta sa gasesti cele mai bune oferte de mancare si restaurante. In Clubul Gusta Lumea membri nostri impartasesc experientele lor culinare in <title=”Forum Retete Culinare” href=”/forum/” target=”_blank”>forumuri culinare si te pot ajuta cu sfaturi practive in bucatarie. Inscrie-te in comunitatea noastra acum si incepe sa iti faci noi prieteni pasionati de mancaruri si gatit ca si tine!

Despre Retete Culinare

Retete Culinare este o comunitate care ii aduce impreuna pe cei pasionati de mancaruri internationale si noi experiente culinare.
Incearca bucataria internationala, Gusta Lumea !   Copyright © 2013 – [php snippet=1] Comunitate Culinara